eTwinning Proje Başarımız

Okulumuz 3-A sınıfı öğrencilerinin öğretmenleri Neslihan Narin ile geçtiğimiz eğitim döneminde yürütmüş olduğu THE POWER IS IN OURSELVES (Güç Kendimizde) isimli eTwinning projesi 14. Antalya Ulusal Konferansına davet edilmiştir.

15.12.2023 61

eTwinning Antalya Konferansına Türkiye çapında en yüksek puan alan projeler davet edilmektedir.

Projede amaçları;öğrencilere, sağ ve sol beyinlerinin aynı anda çalışmasını sağlayacak etkinlikler yaptırarak,onların beyinlerinin daha aktif çalışmasını sağlamaktır.Böylece öğrencilerimizin özgüvenlerinin artmasına ve aynı zamanda 21. yy becerilerini kazanmalarına yardımcı olacaktır.

Ayrıca bu projenin Makedonya'daki paydaşları, ülkelerinde ilkokul kategorisinde en iyi proje seçilmiştir.