2023-2024 OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

Sultan Alparslan İlkokulu Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 20 Ekim 2023 Cuma günü, saat 10.00'da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Tüm velilerimiz davetlidir.

09.10.2023 598

TOPLANTI GÜNDEM MADDELERİ:

1.Açılış ve yoklama.

2.Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunması.

3.Açık oylama ile üye veliler arasından bir divan başkanı ve katip üye seçiminin yapılması.

4. Okul Müdürü Merve DEMİR'in açılış konuşması.

5.Yönetim Kurulu ve Denetleme Kuruluna asıl ve yedek olarak liste halinde oylanarak seçim yapılması.

. Yönetim Kuruluna; veliler arasından 5 asıl ve 5 yedek üye seçiminin açık oylama ile seçilmesi.

. Denetleme Kuruluna; Merkez Komisyonu tarafından seçilen 2 asıl öğretmen üye ve 2 yedek öğretmen üye dışında veliler arasından 1 asıl ve 1 yedek üyenin açık oylama ile seçilmesi.

6. Bir önceki döneme ait Yönetim ve Denetleme Kurulu faliyet raporlarının görüşülmesi ve ibra edilmesi

7. 2023-2024  eğitim-öğretim yılı tahmini bütçesinin görüşülmesi.

8. İhtiyaçların giderilmesine yönelik Okul- Aile Birliği Yönetim Kurulunun yetkilendirilmesi.

9. Hizmet kalitesinin yükseltilmesine ilişkin önerilerin görüşülmesi.

10. Genel konuların görüşülmesi.

11. Dilek ve temenniler.

12. Kapanış.